Hyödylliset ohjelmat: Skitch

Monitor "My Computer" icon from &quo...

Image via Wikipedia

Skitch on ruutukaappauksien ottamiseen tarkoitettu ohjelma. Tuotan itse paljon materiaalia, joissa käytetään kuvia verkkosivuista tai sovelluksista. Tähän tarkoitukseen Skitch on näppärämpi kuin OSX:n omat työkalut.

Kaappauksia voi ottaa koko ruudulta, sovelluksesta tai rajata sopiva alue ruudulta. Kaapattuihin kuviin voi lisätä merkintöjä (nuolia, tekstiä), joilla voi korostaa haluttuja asioita niissä. Valmiit kuvat voi raahata samoin tein sovellukseen, jossa niitä käyttää (esim. Powerpoint).

Skitch on saatavilla Mac App Storesta – ilmaiseksi.

Enhanced by Zemanta

Digitaalisen markkinoinnin ja e-Matkailun kehittäjä ja kouluttaja.

Posted in Uncategorized Tagged with: , , ,

Kommentoi kirjoitusta